restaurues

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RESTAURUES m.

  • 1. Specialist për restaurimin e veprave të artit dhe të ndërtimeve të lashta me vlerë. Restauruesit e muzeut (e institutit).
  • 2. Përkrahës i rivendosjes së një rendi shoqëror a të një regjimi politik të përmbysur.