renditje

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RENDITJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve RENDIT, RENDITEM. Renditje e rregullt. Renditje e drejtë (e gabuar, logjike). Renditje alfabetike (kronologjike). Renditja e librave (e veglave, e tullave). Renditja e njerëzve (e ushtarëve, e nxënësve). Renditja e fjalëve (e mendimeve). Bëj renditjen e diçkaje. I ndryshoi renditjen.