rektorat

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REKTORAT m.

  • Trupi drejtues i universitetit ose i një shkolle tjetër të lartë, që përbëhet prej rektorit dhe zëvendësve e ndihmësve të tij; ndërtesa ku janë zyrat e këtij organi. Rektorati i Universitetit. Mbledhja e rektoratit. Zyrat e rektoratit.