reklamim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

REKLAMIM I m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve REKLAMOJ I, REKLAMOHET I. Reklamimi i mallrave (i prodhimeve, i librave). Reklamimi i shfaqjeve (i filmave). Reklamimi i një politike.

REKLAMIM II m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve REKLAMOJ II, REKLAMOHET II. Reklamime për mallrat. Reklamimi i ndeshjes. Bëj (paraqit) një reklamim. Nuk ka pasur asnjë reklamim.