rehabilitim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REHABILITIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve REHABILITOJ, REHABILITOHEM. Rehabilitim i plotë. Rehabilitimi i të dënuarve (i anëtarëve, i një grupi). Rehabilitimi i një teorie.