reformoj

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REFORMOJ kal.

  • Ndryshoj organizimin dhe drejtimin në një fushë të veprimtarisë shtetërore a shoqërore me anë të reformave, ndryshoj me anë reformash. Reformuan ushtrinë (shkollën, financat). Reformuan shkrimin (drejtshkrimin).