referent

Nga Wiktionary
Versioni i datës 26 prill 2017 09:24 nga OctraBot (diskuto | kontribute) (Bot: Cleaning up old interwiki links)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search

REFERENT m.

  • Nëpunës, i cili ndjek veprimtarinë e një sektori të ngushtë që i është besuar dhe herë pas here i njofton gjendjen e të dhënat për të përgjegjësit të vet a organit më të lartë. Referenti i planit (i statistikës). Referenti i zyrës së punës.