referent

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REFERENT m.

  • Nëpunës, i cili ndjek veprimtarinë e një sektori të ngushtë që i është besuar dhe herë pas here i njofton gjendjen e të dhënat për të përgjegjësit të vet a organit më të lartë. Referenti i planit (i statistikës). Referenti i zyrës së punës.