Jump to content

referat

Nga Wiktionary

REFERAT m.

  • Nje lloj shkrimi me ane te te cilit komunikohen idete dhe informacionet ne grup. Pavaresisht nga forma se si organizohet nje paraqitje funksioni i pare i saj eshte komunikimi. Te gjitha paraqitjet , te thjeshta apo te nderlikuara, hartohen me nje synim te caktuar, prandaj faza e pare e pergatitjes se nje referati lidhet me percaktimin e mesazhit qe referuesi deshiron ti transmetoje publikut.