rebelim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REBELIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes REBELOHEM. Rebelim ushtarak. Rebelim i armatosur. Rebelimi i zezakëve. Thirrje për rebelim.