reagim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

REAGIM m. libr.

  • Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljes REAGOJ. Reagim i menjëhershëm (i shpejtë). Reagime nervore. Reagimi i shtypit (i opinionit publik). Shkaktoi (ngjalli) reagime.