radist

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIST m.

  • Ushtarak i ndërlidhjes ose punonjës i telegrafisë, që merr dhe jep me radio njoftime e sinjale. Radist ushtarak. Radisti i togës. Radisti i ambasadës. Radistët e postës.