radioteleviziv

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIOTELEVIZIV mb.

  • Që ka të bëjë me përgatitjen e përhapjen e programeve ose të emisioneve të ndryshme me radio dhe me televizion së bashku, që jepet me anë të radiotelevizionit. Sistem radioteleviziv. Program (emision) radioteleviziv.