radiotelevizion

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RADIOTELEVIZION m.

  • Qendër e përbashkët e radios dhe e televizionit, që përgatit e përhap emisione të ndryshme; ndërtesa e kësaj qendre. Radiotelevizioni shqiptar. Stacion radiotelevizioni. Festivali i këngës në radiotelevizion.