radiolojë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIOLOJË f.

  • Ndërlidhje mashtruese nëpërmjet radios me një qendër të huaj spiunazhi për të zbuluar të dhëna të ndryshme dhe për të kapur agjentët e saj. Bënë një radiolojë.