radiogramafon

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIOGRAMAFON m.

  • Aparat, që përbëhet nga një radio dhe nga një gramafon, të lidhur së bashku. Ndez (shuaj) radiogramafonin. Dëgjoj një pllakë në radiogramafon.