radiofonik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RADIOFONIK mb.

  • Që ka të bëjë me përhapjen e tingujve dhe të emisioneve ose me dhënien e njoftimeve me anë të radios. Qendra radiofonike. Shërbimi radiofonik. Ndërlidhje radiofonike. Revista radiofonike e mbrëmjes.