radiofikoj

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIOFIKOJ kal.

  • Bëj instalimet teknike dhe pajis me radio e me aparatet e nevojshme një qendër banimi, një ndërmarrje etj.; çoj e përhap radion në një vend a në një krahinë. Radiofikoj një fabrikë (një uzinë). Radiofikoj një qytet (një fshat).