rëndim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RËNDIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve RËNDOJ, RËNDOHEM. Rëndimi i fajit (i gabimit, i dënimit, i ndëshkimit). Rëndimi i planit (i buxhetit, i shpenzimeve). Rëndimi i taksave. Rëndimi i stomakut. Rëndimi i sëmundjes.