qymyrtar

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QYMYRTAR m.

1. Ai që bën qymyr druri në gropa ose në furra të veçanta.

2. vjet. Ai që bënte dhe shiste vetë qymyr druri.