qullash

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QULLASH m. gjell.

Lakror me petë të trasha, me presh ose me lakra dhe me oriz e vezë.


QULLASH mb. bised. keq.

1. Që nuk është i zoti e i shkathët, i plogët, i qullët. Fëmijë qullash.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Ua la në dorë punën ca qullashëve.