qorrollisem

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QORROLLISEM vetv. bised.

1. Pengohem diku dhe rrëzohem, ngaqë nuk e shoh mirë rrugën. U qorrollis dhe ra në një gropë. Kali u qorrollis.

2. fig. Eci në rrugë të gabuar nga padija ose nga mungesa e përvojës, veproj verbërisht.