qorrollis

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

QORROLLIS kal. bised.

1. I marr mendjen dikujt dhe e bëj si të shushatur, e shushat. E ka qorrollisur sëmundja. E qorrollisi rakia. U qorrollisi mendjen.

2. Shaj dikë, e turpëroj, e bëj për pesë para në sy të të tjerëve. E qorrollisi përpara botës.