qirimbajtëse

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QIRIMBAJTËSE f.

Mbështetëse prej druri a prej metali me fund të rrumbullakët dhe me një ose me disa vende për të mbajtur qirinjtë që ndizen, shandan. Qirimbajtëse druri (tunxhi, teneqeje, argjendi).