qilarxhi

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QILARXHI m. vjet.

Ai që kujdesej gjatë dasmës për ndarjen e ushqimeve e të pijeve dhe që zakonisht rrinte në qilarin e shtëpisë. E vunë qilarxhi.