qetas

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

QETAS ndajf.

1. Pa u ndier, me qetësi, pa bërë zhurmë ose pa bërtitur. Buzëqeshi qetas. Pyeti qetas. Ia ktheu qetas.

2. Fshehurazi dhe pa u ndier, tinëz. Iu afrua qetas.