qetësim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QETËSIM m.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve QETËSOJ, QETËSOHEM. Qetësimi i fëmijës. Qetësimi i gjendjes.