qesëndis

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QESËNDIS kal. dhe jokal.

Tallem hollë me dikë, e vë në lojë me fjalë thumbuese, i flas me shpoti. Qesëndiste me të gjithë.