qerthullim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QERTHULLIM m.

1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve QERTHULLOJ, QERTHULLOHEM.

2. vjet. Qarkullim. Qerthullimi i gjakut.