qerpiç

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QERPIÇ m.

Tullë prej balte e tharë në diell dhe jo e pjekur në furrë; plithar. Mur qerpiçi. Shtëpi me qerpiç. Bëjnë (presin qerpiçë).