qer

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QER m.

Dërrasë e madhe, e rrumbullakët dhe e lëmuar, mbi të cilën tëhollin petët e lakrorit a të byrekut etj., palare. Hollojnë petët në qer.