qeleshepunues

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QELESHEPUNUES m.

Mjeshtër që bën qeleshe; ai që bënte dhe shiste qeleshe. Reparti (dyqani) i qeleshepunuesve. Veglat e qeleshepunuesit.