qarkulluar

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QARKULLUAR mb.

1. Që ka kaluar në një detyrë tjetër ose që ka shkuar në një vend tjetër për të bërë qarkullimin (për kuadrot dhe nëpunësit). Kuadër i qarkulluar.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.