qarkull

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

QARKULL m.

Vijë e përkulur dhe e mbyllur në trajtë rrethi; pjesa anës ose buzës së një sendi të rrumbullakët; diçka në trajtë të një rrethi; qark.