qarkore

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QARKORE f.

Shkresë zyrtare e një organi të lartë qendror që përmban një urdhër a një udhëzim ose një njoftim të rëndësishëm dhe që u dërgohet njësoj gjithë organeve më të ulëta ose vartësve. Qarkore e posaçme (e veçantë). Dërgoi (lëshoi) një qarkore. Njoftoi me një qarkore.