qarkje

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QARKJE f. vet.

Zorrët e bagëtive të imëta, që u hiqen këtyre me gjithë dhjamë dhe përdoren për të bërë kordhëza etj. Qarkjet e deles. Lau qarkjet e qengjit.