qarkim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QARKIM m. bised.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve QARKOJ, QARKOHEM. Qarkimi i qytetit. Qarkimi i armikut. Bie në qarkim.