qapoj

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QAPOJ kal.

1. Kap dhe nuk e lë të ikë, e zë dhe nuk e lë të largohet, e mbërthej. Qapoi një dhelpër. Vrapo, se të qapuan!

2. Marr fshehurazi diçka.