qafëbardhë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QAFËBARDHË mb.

Që e ka qafën të bardhë; që i ka pendët a qimet e qafës të bardha (për shpendët dhe për kafshët). Pulë qafëbardhë. Lopë qafëbardhë.