qëndrinë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

QËNDRINË f. fig.

Grua në moshë të vjetër, e vuajtur dhe e rrahur me jetën, që u qëndron fatkeqësive; plakë e fortë.