puthje

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

PUTHJE f.

Veprimi dhe rezultati i tij sipas kuptimeve të foljeve PUTH, PUTHEM. Puthja e fëmijës. Puthja e dorës. I kujtoheshin puthjet e përkëdheljet e nënës.