purgativ

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PURGATIV m. mjek.

Bar që pihet për të dalë jashtë dhe për të pastruar stomakun e zorrët; amel. Purgativ i lehtë. Përdoret si purgativ. Mori (i dha) një purgativ.