postoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

POSTOJ kal.

Dorëzoj në postë një letër, një pako etj. për ta dërguar në një vend sipas adresës së caktuar; i vë pullën një letre dhe e fut në kutinë postare për ta çuar diku; dërgoj me postë. Postoi letrën (një pako, të holla).