pos

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

POS krahin.

I. ndajf.

Veç. Ndaj grurin pos dhe bykun pos. Rrinte pos në dhomë të vet.


II. parafj. Me përjashtim të dikujt a të diçkaje, veç, përveç. Pos të tjerave. Pos tij nuk kishte njeri tjetër.