pomadë

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

POMADË f.

Një lloj kremi, që përgatitet duke përzier bama të ndryshme me lëndë të yndyrta etj. dhe që përdoret për mjekime të jashtme, në kozmetikë etj. Pomadë me penicilinë.