piktor

Nga Wiktionary

PIKTOR m.

Ai që njeh dhe ushtron artin e pikturës, mjeshtër i pikturës. Piktor i merituar.


PIKTOR f.

Fem. e PIKTOR, ~I. Piktore e njohur.