pensionist

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PENSIONIST m.

  • 1. Ai që ka dalë në pension dhe përfiton një pagë mujore sipas ligjit. Libreza e pensionistit. Përvoja (ndihma) e pensionistëve.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Mësues pensionist.