pandjesi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PANDJESI f.

  • Gjendje e brendshme e njeriut, kur nuk e ndien veprimin e ngacmimeve të jashtme dhe nuk përgjigjet ndaj tyre, gjendja kur dikujt nuk i bën përshtypje asgjë.