paelektrifikuar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PAELEKTRIFIKUAR mb.

  • Që nuk përdor energjinë elektrike dhe mjetet që punojnë me të; i tillë ku nuk është çuar ende energjia e drita elektrike. Industri (bujqësi) e paelektrifikuar. Fshat i paelektrifikuar.