padituri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PADITURI f.

  • Të qenët i paditur; mungesë e arsimit dhe e kulturës së përgjithshme, padije. Zhdukja e paditurisë. Rronin në mjerim e në padituri.